ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο λογιστικό μας γραφείο προσφέρουμε μια προσωπική, φιλική εξυπηρέτηση, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη των λογιστικών και την ανάπτυξη επιχειρηματικών αναγκών σας , με πολύ ανταγωνιστικά πακέτα τιμολόγησης.

Στόχος μας είναι μια επαγγελματική, αποτελεσματική και αποδοτική εξυπηρέτηση, και να οικοδομήσουμε μια φιλική σχέση με σας και την επιχείρησή σας.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η ενθουσιώδης και έμπειρη ομάδα μας θα σας προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών . 

Λογιστικές Υπηρεσίες

Οι επαγγελματικές λογιστικές υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στην λειτουργία της επιχείρησής σας και να ξεχάστε χρονοβόρες εργασίες, όπως η λογιστική, η μισθοδοσία και ο υπολογισμός των φόρων.

Έμμεσες τεχνικές ελέγχου

Οι έμμεσες τεχνικές ελέγχου εφαρμόζονται κατά τον τακτικό έλεγχο ενός φυσικού προσώπου προκειμένου να προσδιοριστεί με αντικειμενικό τρόπο το πραγματικό φορολογητέο εισόδημα του.

Φορολογικές Δηλώσεις

Στο ρευστό φορολογικό σύστημα της χώρας φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους για τις συνεχείς αλλαγές στα φορολογικά θέματα και για τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην εφορία, με υπευθυνότητα

Οικονομοτεχνικά

Το λογιστικό μας γραφείο βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και παρέχει Οικονομοτεχνικές Υπηρεσίες.

Ίδρυση Επιχείρησεων

Σε συνεργασία με δικούς μας εξειδικευμένους νομικούς συνεργάτες και αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και συγκρίνουμε όλες τις μορφές των επιχειρήσεων, βρίσκουμε τη κατάλληλη νομική μορφή της επιχείρησής σας σύμφωνα και με τα ισχύοντα προγράμματα επιχορήγησης, αλλά και τους ισχύοντες αναπτυξιακούς νομούς.

Εταιρικές Ιστοσελίδες

σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να έχει προβολή στο διαδίκτυο και πρέπει να ξεκινήσει από τη κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας. Μέσω αυτής αποκτά τη δυνατότητα προβολής προϊόντων ή υπηρεσιών της από ένα σταθερό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.